Koffie

Onze koffie’s worden met liefde gebrand door ambachtelijke koffiebranders. We hebben 3 smaken in ons aanbod, samengesteld op basis van onze persoonlijke voorkeuren: Katies Favorite, Jules Favorite and Katie and Jules Favorite Coffee.
Onze koffie’s zijn beschikbaar in verpakkingen van 250gr, je kiest tussen gemalen koffie of koffiebonen.
Wij voorzien in ons aanbod ook accessoires, die een link hebben met koffie.
Verkies je koffie in een grotere verpakking? Geef ons een seintje per mail hello@katieandjules.be.

Thee

De theesoorten werden geselecteerd op basis van de voorkeuren van Katie and Jules.
Het aanbod bevat een combinatie van groene, zwarte en witte pure thee’s en mengelingen. Je vindt in ons aanbod ook accessoires die verband houden met thee.
Vind je je lievelingssmaak niet in ons assortiment? Stuur ons een bericht hello@katieandjules.be en we zien wat we voor jou kunnen doen!

Granola & cracker packs

Wil je zelf je granola maken, op een gemakkelijke manier, met een duidelijk recept en alle afgewogen ingrediënten klaar voor gebruik? Bestel onze granola packs!
Onze granola packs weerspiegelen de voorkeuren van Katie and Jules. In Katies granola pack vind je de ingrediënten voor een iets zoetere granola. Jules granola focust op de pure smaken van zaden en noten.
Wij raden aan om de granola te maken met lijnzaadolie en honing. Uiteraard kun je deze producten vervangen.
Houd je van crackers? Met afgewogen ingrediënten en een duidelijk recept, maak je ze vlot klaar! Crackers kun je eten als tussendoortje, als aperitief met een dipsaus of als ontbijt.

Zaden & noten

De individuele verpakkingen van 250gr bevatten onze favoriete zaden en noten.
Heb je een voorkeur voor een grotere hoeveelheid of vind je een product niet terug, mail ons via hello@katieandjules.be.

Fun to have, nice to give

Eén van onze ontdekkingen is Sparkling Tea: een sprankelende drank gemaakt van een melange van thee in plaats van druiven. Ons aanbod omvat verschillende smaken, zowel niet-alcoholisch als met alcohol.
Afhankelijk van welke Sparkling tea je kiest, past deze parelende drank bij een aperitief, als verfrissende drank of als aanvulling bij een dessert.

Wil je iemand verrassen met een kadobon of kadopakket? Stuur ons een mail naar hello@katieandjules.be.